افزونه کنونیک | افزونه بهبود سئو تکنیکال دسته بندی های وردپرس و ووکامرس | افزونه اصلاح کنونیکال صفحات pagination وردپرس | افزونه افزایش قدرت سئو دسته بندی های وردپرس
رنکینگ دسته بندی های خود را درگوگل افزایش دهید
چرا دسته بندی های سایت های بزرگی مثل دیجی کالا در نتایج اول گوگل اند؟
آیا می دانستید سئو تکنیکال صفحات دسته بندی سایت های وردپرسی مشکل دارند؟
کنونیک: یک افزونه لازم برای بهبود سئو سایت های فروشگاهی
معرفی افزونه کنونیک | افزونه اصلاح کنونیکال دسته بندی های وردپرس و ووکامرس
سئو تکینیکال در عین پیچیده بودن قواعد ساده ای دارد که اگر انها را رعایت کنید در موضوع سئو تاثیرات خیلی زیادی را شاهد خواهید بود. خوشبختانه در وردپرس استانداردهای سئو تکنیکال اکثرا با افزونه های سئو به راحتی محقق می شود ولی در برخی موارد مشاهده شده است که این افزونه ها نیز کارساز نیستند. مثلا در بحث کنونیکال صفحه بندی های وردپرس هیچکدام از افزونه های معروف سئو از جمله یوآست سئو و رنک مث تنظیمات مناسبی ارائه نمی کنند. در صورتی بحث کنونیکال یکی از مهمترین مواردی است که باید برای اهداف سئویی خود باید در نظر بگیرید. اگر نمی دانید کنونیکال چیست این مقاله از بلاگ ژاکت را بخوانید.
بهترین حالت کنونیکال صفحه بندی های وردپرس
کنونیکال صفحه بندی های وردپرس حالات مختلفی می توانند داشته باشند و بستگی به استراتژی سئوی شما دارد. طبق تجربه سئو سایتهای بزرگی مانند دیجی کالا که مشاهده می شود نباید لینک به خودشان باشد و این یک تکنیک ایده آل است. در صورتی که در وردپرس و افزونه های معروف سئو پیش فرض لینک به خودشان است. حالت بهینه این است که کنونیکال این صفحات به صفحه اصلی دسته بندی اش لینک بشود تا علاوه بر افزایش اعتبار صفحه اصلی دسته بندی، کراول باجت خود را نیز بهینه کنید.. مثلا اگر ادرس یک صفحه بندی به صورت زیر است:
https://www.zhaket.com/blog/category/web/page/2/
کنونیکالش باید لینک به صفحه اصلی دسته باشد یعنی به این ادرس:
https://www.zhaket.com/blog/category/web/
این موضوع در سایت های فروشگاهی بیشتر اهمیت پیدا می کند که دارای دسته بندی های مختلف می باشند و هر کدام از این دسته بندی ها خود دارای صفحات بسیار زیادی هستند. به راحتی صدها و هزاران صفحه تشکیل می شوند که شاید شما از وجود آنا بی خبرید ولی در گوگل ایندکس شده اند.
با این افزونه پیج رنک و قدرت صفحات پیجینیشن مستقیما به صفحه اول آنها منتقل می شود و بین صفحات pdp شما پخش نمی شود. و لذا ایده آل ترین حالت برای زمانی است که اولیت شما سئوی دسته بندی ها است.
اینکه تصمیم شما راجع به سئوی این صفحه بندی ها چه باشد بستگی به استراتژی سئو شما دارد. فراموش نکنید که حجم زیادی از صفحه دارید که از شما دارند باجت روزانه کراول مصرف می کنند و شما اصلا تمایل ندارید آنها مستقلا رفتار کنند و یا حتی مستقیم در نتایج گوگل ظاهر شوند.
در نظر بگیرید حجم زیادی از صفحات دارید که مدام دارند توسط ربات های گوگل کراول می شوند و حتی گاهی با صفحه اصلی دسته بندی شما وارد رقابت می شوند. راحت ترین تصمیمی که سئوکارها معمولا می گیرند این است که یا این صفحات را رها می کنند به حالت پیش فرض خودشان و یا noindex می کنند. اما با این تکنیک ساده می توانید تاثیرات خوبی در سئو خود ببینید.
سایت های بزرگی مانند دیجی کالا و ژاکت و… با این صفحات این گونه رفتار نمی کنند.
این سایها که صفحات پیجینیشن زیادی هم دارند این صفحات را کنونیکال به صفحه اول شان می کنند. یعنی اینکه تگ کنونیکال انها را بر روی صفحه اصلی همان دسته بندی می زنند. با این اتفاق تمامی صفحات pagination جویس و عصاره خود را به صفحه اصلی دسته بندی خودشان منتقل می کنند. از طرفی نرخ کراول مجدد این صفحات نسبت به حالت قبلی به شدت کمتر می شود و صرفه جویی زیادی در کراول باجت می شود.
این تکنیک را در نمونه کارهای سئوکاران برتر ایران مانند میلاد شولی(مدیر سئو دیجی کالا)، پیمان خلیلی( مدیر سئو سابق دیوار)، علی حسینی(مدیر سئو سابق علی بابا)،محمد زراعتی(مدیر سئو ژاکت) و… شاهد هستیم.
شما چگونه این کار را انجام دهید؟
به لطف وردپرس خیلی راحت. کافی است این افزونه را نصب کنید. خودکار تمام این تنظیمات بر روی صفحه بندی های شما اعمال می شود، بدون نیاز به هیچ گونه تنظیماتی
فقط در نظر داشته باشید باید حتما یکی از افزونه های سئو مانند یوآست سئو یا رنک مث را از قبل نصب کرده باشید.