zhaket logo

طراحی سایت بدون کدنویسی؛ بدون دانش فنی طراح سایت شو!

سایت

9 دقیقه زمان مطالعه

طراحی سایت بدون کد نویسی، یکی از دستاوردهای شگفت‌انگیز چند سال اخیر است که هزینه کمی برخلاف سایت‌های قدیمی دارد ! با استفاده از این روش می‌توانید بدون پرداخت هزینه‌های زیاد و کدنویسی، سایت مخصوص کسب و کار خود را راه اندازی کنید. این کدها هیچ نیازی به برنامه‌نویسی و کدنویسی ندارند و در زمان کوتاهی تولید می‌شوند. با این حال، لازم است که به‌طور کامل آموزش طراحی سایت بدون کد نویسی را یاد بگیرید تا بتوانید این مراحل را انجام دهید. در این مطلب به بررسی کامل طراحی سایت بدون کد نویسی به صورت رایگان می‌پردازیم.

معرفی طراحی سایت بدون کدنویسی

به‌طور کلی، کدنویسی یک کار کاملا تخصصی است که هر کسی نمی‌تواند آن را انجام دهد. بسیاری از کسانی که نیاز به سایت دارند، ممکن است مجبور به پرداخت هزینه‌های زیاد به افرادی شوند که با سواد بالایی در کد نویسی دارند. با این حال، گفتیم که شما می‌توانید بدون نیاز به کدنویسی، سایت خود را راه بیندازید. این دغدغه برای کسانی که تخصص زیادی در کدنویسی و برنامه‌نویسی ندارند، بیشتر از کسانی است که در این حوزه فعالیت دارند! زمانی که شما بدون کد نویسی سایتی طراحی می‌کنید، می‌توانید سرعت آن را تا حد زیادی افزایش دهید و مانند سایت‌های دیگر، روزبه‌روز مخاطبان بیشتری جذب کنید. همچنین شما می‌توانید طراحی سایت با هوش مصنوعی را نیز تجربه کرده و بیزینس آلاین خود را را اندازی کنید.

مزایا و معایب طراحی سایت بدون کدنویسی

شما با طراحی سایت بدون کدنویسی می‌توانید به مزایای بسیار زیادی دست پیدا کنید. در کنار این مزایا، گاهی مواقع ممکن است معایبی هم داشته باشد که لازم است همه آن‌ها را بشناسید. در این بخش به صورت مختصر، برخی از مهمترین مزایا و معایب طراحی سایت بدون کدنویسی را نام می‌بریم. قبل از این مورد توجه کنید که می‌توانید برای ذخیره زمان و آموزش صفر تا صد طراحی سایت، از دوره طراحی سایت ژاکت آکادمی استفاده کنید.

بنر دوره طراحی سایت بدون کد نویسی

مزایای طراحی سایت بدون نیاز به کدنویسی

اصلا فکر نکنید که چون برای طراحی سایت خود کدن ویسی و برنامه‌نویسی انجام نمی‌دهید، کیفیت بالایی ندارد. برعکس، گاهی سایت‌هایی که از این طریق طراحی می‌شوند، مزایای بیشتری نسبت به سایت‌های کد نویسی شده دارند. در ادامه، برخی از مهم‌ترین مزایایی که شما می‌توانید با طراحی سایت بدون نیاز به کدنویسی به آن‌ها دست پیدا کنید را نام می‌بریم.

  • افزایش سرعت سایت: اولین و مهم‌ترین مزیت طراحی سایت بدون نیاز به کدنویسی، سرعت بالای آن است. این سایت‌ها بدون نیاز به کدنویسی، دارای ابزارها و ویرایشگرهای بسیار کاربردی هستند که می‌توانند به افزایش سرعت سایت کمک زیادی کنند.
  • عدم نیاز به مهارت‌های تخصصی: معمولا کدنویسی و برنامه‌نویسی تخصص بسیار دشواری است که شاید هر کسی وقت نداشته باشد که آن را فرا بگیرد. به همین دلیل برای این نوع طراحی سایت، شما هیچ نیازی به داشتن تخصص و مهارت‌های خیلی حرفه‌ای ندارید و می‌توانید با کمترین دانش در زمینه برنامه‌نویسی هم سایت خود را طراحی کنید.
  • عدم نیاز به هزینه زیاد: این روش اصلا نیازی به پرداخت هزینه‌های سنگین به برنامه‌نویس‌ها ندارد؛ بنابراین می‌توانید با کمترین میزان بودجه به‌ راحتی سایت خود را طراحی کنید.
  • امکان استفاده از ابزارهای پیشرفته: حتی اگر شما سایت خود را بدون کد و برنامه‌نویسی طراحی کرده باشید، باز هم می‌توانید از پلاگین‌ها، قابلیت‌ها و ابزارهای پیشرفته، المان‌ها و قالب‌های مختلف استفاده کنید.

معایب طراحی سایت بدون کدنویسی

در کنار مزایایی که پیش از این نام بردیم، این احتمال وجود دارد که مشکلاتی موقع طراحی سایت بدون کد نویسی رایگان برای شما به وجود بیایند. اطلاع از این مشکلات قبل از وقوع آن‌ها می‌تواند شما را برای نشان دادن بهترین واکنش آماده کند. برخی از این معایب عبارتند از:

  • نقض امنیتی: در طراحی سایت بدون نیاز به کدنویسی، بیشتر سایت‌ها شبیه به یکدیگر طراحی می‌شوند. به همین دلیل اگر یک خطای کوچک امنیتی در یکی از سایت‌ها به وجود بیاید، هکرها می‌توانند به بیشتر آن‌ها نفوذ پیدا کنند. به علاوه، دسترسی به کدهای سایت بسیار راحت است و این موضوع می‌تواند مشکلات امنیتی را بیشتر کند.
  • عدم امکان توسعه سایت: سایت‌هایی که بدون کدنویسی طراحی می‌شوند، قالب‌های آماده و از پیش تعیین شده‌ای دارند. به همین دلیل شما این امکان را دارید که با استفاده از قالب‌های جدید و سفارشی، سایت خود را ارتقا و توسعه دهید.
  • محدودیت قابلیت‌ها: گفتیم که در طراحی سایت بدون نیاز به کدنویسی قابلیت‌ها و ویژگی‌های پیشرفته‌ای وجود دارند؛ اما باید بدانید که این ویژگی‌ها کاملا محدود هستند. به همین دلیل شاید دست شما برای انتخاب قابلیت‌های خیلی حرفه‌ای چندان باز نباشد.

آموزش طراحی سایت بدون کد نویسی

یک اقا در حال طراحی سایت بدون کدنویسی

بعد از شناخت مزایا و معایب طراحی سایت بدون کد نویسی رایگاه، نوبت آموزش آن است که برای بسیاری از افراد که به دنبال راه‌اندازی کسب‌وکار خودشان هستند، اهمیت به‌سزایی دارد. طراحی بدون کد نویسی و برنامه‌های پیچیده، خیلی راحت انجام می‌شود. به این ترتیب با یادگیری چند مرحله ساده می‌توانید خیلی سریع خودتان سایتی را برای کسب و کار راه‌اندازی کنید. به منظور انجام این کار، مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

1. انتخاب پلتفرم مناسب برای طراحی سایت

پلتفرم‌های مختلفی برای طراحی سایت وجود دارند که شما باید با توجه به شرایط خود، بهترین آن‌ها را انتخاب کنید. برخی از این پلتفرم‌ها ویژگی‌های خاص خود را دارند و برخی دیگر موقع استفاده کردن راحت‌تر هستند. برخی از رایج‌ترین پلتفرم‌هایی که برای طراحی سایت مورداستفاده قرار می‌گیرند، عبارتند از:

  • وردپرس (WordPress)
  • ویکس (Wix)
  • وب فلو (Webflow)
  • اسکور اسپیس (Squarespace)
  • بلاگر (Blogger)
  • تامبلر (Tumbler)
  • مدیوم (Medium)
  • جوملا (Joomla)
  • گوست (Ghost)
  • وبی (Webby)

هر یک از این پلتفرم‌ها ویژگی‌های مخصوص به خود را دارند. به همین دلیل بهتر است قبل از استفاده از آن‌ها، اطلاعات کاملی درباره آن‌ها به دست بیاورید. البته در پایان مقاله نیز به مقایسه چند مورد از برترین پلتفرم‌های طراحی سایت بدون کدنویسی خواهیم پرداخت.

2. انتخاب قالب و سفارشی سازی آن

شما می‌توانید باتوجه به شرایط و کسب و کار خود، قالب‌های مناسبی را انتخاب و خریداری کنید. برای خریداری این قالب‌ها می‌توانید از قالب‌های موجود در اینترنت استفاده کنید. در اینترنت انواع قالب‌های مختلف با قابلیت‌های سفارشی‌سازی وجود دارند که می‌توانید با خیال راحت از آن‌ها برای انواع پلتفرم‌های طراحی سایت استفاده کنید. برخی از پرطرفدارترین قالب‌ها که در حال حاضر در دسترس است را در قسمت پایین نام برده‌ایم. علاوه بر این موارد، قالب‌های دیگری نیز وجود دارند که همگی با قیمت بسیار مناسبی در اختیار شما قرار می‌گیرند.

  • قالب فروشگاهی بیوسی
  • قالب الون
  • قالب فروشگاهی وودمارت
  • قالب فروشگاهی فلت سام
  • قالب فروشگاهی ایران کالا
  • قالب فروشگاهی لیام
این مقاله را حتما بخوانید
12 منبع ایده طراحی سایت های منحصر بفرد

اگر نگاهی به هر یک از این قالب‌های فروشگاهی بیندازید، متوجه می‌شوید که ویژگی‌های ظاهری آن‌ها با یکدیگر متفاوت است. به همین دلیل اگر قصد طراحی سایت بدون کدنویسی را دارید، می‌توانید از این قالب‌ها و یا حتی قالب‌های دیگر استفاده کنید.

3. افزودن محتوای با کیفیت و بهینه

بعد از انتخاب پلتفرم و قالب مورد نظر متناسب با نوع کسب و کار، نوبت به افزودن محتوا می‌رسد. محتوای شما باید کاملا کاربردی و باکیفیت باشد و تمام اطلاعات مورد نیاز را به مخاطب بدهد. همچنین بهتر است تا حد امکان از محتواهایی استفاده کنید که جذاب و گیرا باشند و مخاطب را در صفحه شما نگه دارند.

بنابراین شما می‌توانید برای تکمیل محتوای خود، از کال تو اکشن‌های جذاب استفاده کنید تا مخاطبان در پایان مطالعه محتوا، به سمت کسب و کار شما جذب شوند و قصد خرید از شما را داشته باشند. به این منظور، بهتر است تا حد امکان تولید و افزودن محتوا را به افراد متخصص بسپارید.

4. تنظیمات سئو و بهینه‌سازی سایت

تنظیمات سئو و بهینه‌سازی سایت باعث می‌شود که سایت شما در میان سایر رقبا در نتایج اولیه گوگل ظاهر شود. به همین دلیل باید از این تنظیمات به‌درستی استفاده کنید. برای مثال، باید از کلمات کلیدی کاربردی متناسب با کسب و کار خود بهره بگیرید و به تعداد مجاز از این کلمات در محتواها استفاده نمایید. همچنین تا حد امکان کلمات کلیدی را در اوایل پاراگراف‌ها قرار دهید تا عملکرد بهتری در سئو سایت‌ها داشته باشند. بهتر است بعد از طراحی سایت، با مطالعه در حوزه سئو و بهینه سازی اصولی، سایت خود را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به لینک اول برسانید. برای اموزش در این حوزه می‌توانید دوره سئو باکس ژاکت را مطالعه کنید.

دوره سئو باکس ژاکت

5. تست و راه‌اندازی سایت

بعد از اینکه مطمئن شدید سایت شما از نظر تولید محتوای باکیفیت، متناسب با سئو سایت است، می‌توانید آن را راه‌اندازی و تست کنید. با انجام این کار، متوجه می‌شوید که سایت شما چه نقاط ضعفی دارد و چگونه می‌توانید آن‌ها را برطرف کنید. همچنین سعی کنید در این مرحله، ویژگی‌های منفی سایت خود را برطرف کرده و یک سایت کامل و جامع در اختیار مخاطب قرار دهید.

6. نگهداری و به روز رسانی سایت

در نهایت، سعی کنید به ‌صورت مداوم سایت خود را آپدیت نگه دارید تا از جدیدترین قابلیت‌هایی که می‌توانید با طراحی سایت بدون کدنویسی به آن‌ها دسترسی پیدا کنید، آگاه شوید. با به‌روزرسانی سایت به صورت مداوم، امکان اضافه کردن قابلیت‌های جدیدی که می‌توانید به‌صورت رایگان به آن‌ها دسترسی داشته باشید، وجود دارد! حتی در برخی مواقع قابلیت‌هایی اضافه می‌شوند که می‌توانید با پرداخت هزینه بسیار کم، سایت خود را تا حد زیادی ارتقا دهید. پس حتما به ‌صورت مداوم، سایت را آپدیت کنید.

جدول خلاصه مراحل طراحی سایت بدون کدنویسی

مرحله توضیحات
انتخاب پلتفرم مناسب انتخاب از بین پلتفرم‌هایی مانند وردپرس، ویکس، وب‌فلو، اسکور اسپیس، بلاگر، تامبلر، مدیوم، جوملا، گوست و وبی با توجه به نیاز و شرایط کسب‌وکار
انتخاب قالب و سفارشی‌سازی خریداری و انتخاب قالب‌های مختلف مانند قالب‌های بیوسی، الون، وودمارت، فلت سام، ایران کالا و لیام، و سفارشی‌سازی آن‌ها متناسب با نیاز
افزودن محتوای باکیفیت و بهینه افزودن محتوای کاربردی و جذاب برای نگه‌داشتن مخاطب در صفحه و استفاده از کال تو اکشن برای جذب کاربران به کسب‌وکار
تنظیمات سئو و بهینه‌سازی استفاده از کلمات کلیدی مناسب در محتوا و تنظیمات سئو برای نمایش بهتر سایت در نتایج گوگل
تست و راه‌اندازی سایت تست نهایی سایت برای شناسایی و برطرف‌کردن نقاط ضعف و اطمینان از عملکرد صحیح سایت
نگهداری و به‌روزرسانی سایت به‌روزرسانی مداوم برای دسترسی به قابلیت‌های جدید و ارتقای سایت با هزینه کم

مقایسه پلتفرم‌های طراحی سایت بدون کدنویسی

در مراحل ابتدایی آموزش طراحی سایت بدون کد نویسی، برخی از پلتفرم‌های محبوب برای طراحی سایت را به شما معرفی کردیم. پرطرفدارترین پلتفرم‌های طراحی سایت بدون کدنویسی که بسیاری از افراد از آن‌ها استفاده می‌کنند، پلتفرم‌های وردپرس، ویکس، وب فلو و اسکور اسپیس هستند. در این بخش، به مقایسه هر یک از این پلتفرم‌ها می‌پردازیم. باتوجه به این جدول، امکان مقایسه پلتفرم‌ها برای اینکه تصمیم نهایی خود را بگیرید، فراهم شده است. عموما در ایران طراحی سایت از طریق وردپرس انجام می‌شود و این پلتفرم طرفداران زیادی دارد.

پلتفرم مزایا معایب
وردپرس امکان ویرایش، قابلیت ارتقا، قالب‌های رایگان و متنوع، افزونه‌های کاربردی نیاز به بکاپ‌گیری مداوم برای امنیت، نیاز به آموزش و یادگیری
ویکس قابل سفارشی‌سازی با قالب‌های متنوع، عدم نیاز به کدنویسی، سادگی در استفاده محدودیت اکانت رایگان، محدودیت اکانت‌های شخص ثالث، عدم امکان ویرایش قالب، محدودیت قالب‌های فروشگاهی
Squarespace راحتی در استفاده، وجود دامنه‌های مجزا، قالب‌های متنوع و حرفه‌ای محدودیت در توسعه، محدودیت برای گزینه پرسونال، فاقد نسخه رایگان
وب‌فلو قابلیت ویرایش صفحات، سادگی در استفاده، عملکرد بسیار نرم و روان نیاز به آشنایی با اصول اولیه CSS و HTML، عدم امکان نصب افزونه‌های مختلف، عدم ادغام با سیر ابزاره

نکات مهم در خصوص بهینه‌سازی برای موتور جستجوی گوگل بدون کدنویسی

بعد از اینکه کارهای طراحی سایت بدون کد نویسی رایگان انجام شد، لازم است به برخی نکات مهم توجه کنید تا بتوانید سایت خود را در موتور جستجوی گوگل ارتقا دهید. اگرچه این کار شاید خیلی معمولی و پیش و ‌پا افتاده به نظر برسد؛ اما نکاتی دارد که اگر به آن‌ توجه نکنید، می‌تواند تمام کارهایی که تاکنون انجام داده‌اید را هدر دهد.

  • قسمت‌هایی از متن که اهمیت خیلی زیادی دارند را با رنگ‌های مختلف که چشم اذیت نشود، هایلایت کنید.
  • بولد کردن برخی از عبارات کلیدی در قسمت‌های مختلف محتوا، تاثیر زیادی در بهبود سئو سایت دارد.
  • در میان پاراگراف‌ها از لینک‌های داخلی و خارجی استفاده کنید. با این حال، باید دقت داشته باشید که این لینک‌ها را به‌صورت نوفالو قرار دهید.
  • از تصاویر باکیفیت و با رعایت شئونات اسلامی در سایت خود استفاده کنید.

جمع‌بندی

در این مطلب، مهم‌ترین نکاتی که باید برای طراحی سایت بدون کدنویسی یاد بگیرید را برای شما توضیح دادیم. همان طور که متوجه شدید، آموزش طراحی سایت بدون کد نویسی بسیار راحت و در عین حال، کاربردی است. پس اگر شما هم می‌خواهید بدون نیاز به پرداخت هزینه زیاد و در کوتاه‌ترین زمان ممکن سایتی برای کسب و کار خود راه‌اندازی کنید، می‌توانید از این روش استفاده نمایید. تنها کافی است برای  راهنمایی بهتر به سراغ متخصصان و مشاوران حرفه‌ای بروید.


نویسنده شقایق گیگلو

سایر مقالات نویسنده

مطالب مشابه

0

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ارسال دیدگاه