blog top bar
zhaket logo

بخش دیدگاه ها در وردپرس را چگونه مدیریت کنیم؟

وردپرس

11 دقیقه زمان مطالعه

بخش نظرات در وردپرس نه تنها به برقراری ارتباط و اعتماد میان کاربران کمک می‌کند، بلکه می‌تواند موجب بهبود سئو سایت و جذب کاربران جدید شود. مدیریت مناسب این بخش باعث افزایش رضایت کاربران و تقویت وفاداری مشتریان می‌شود. با توجه به امکانات وردپرس، این بخش به نوعی شبکه اجتماعی ساده است که در راستای ارتقای تجربه کاربری و فروش عمل می‌کند.

بخش دیدگاه ها در وردپرس کدام بخش سایت هستند؟

بخش Comments یکی از امکانات وردپرس برای دریافت نظر مخاطبین و انتشار آن در یک صفحه است. برگه‌ای که ماهیت آن می‌تواند محصول، نوشته یا هرچیز دیگری باشد، بدین ترتیب افراد قادر هستند برای برقراری ارتباط، پیام ارسال کنند. در هر سایت یک بخش نظرات وجود دارد که با استفاده از این بخش نظرات هر فردی می‌تواند در سایت ما یک نظری را ثبت کند، بخش نظرات در پایین برگه‌ها و نوشته‌ها یا محصولات قرار دارند که نسبت به آن محتوا ارائه شده یا محصول شما افراد مختلف می توانند نظر ارسال کنند. همان طور که می‌دانید مدیریت کامنت‌گذاری می‌تواند بر روی سئو سایت شما نیز تاثیر بسیار زیادی داشته باشد. این مورد یکی از هزاران نکته موجود در دوره سئو باکس ژاکت است که شما هم می‌توانید هم حالا از این دوره استفاده کنید.

دوره سئو باکس ژاکت

ایجاد ارتباط موثر با مدیر وبسایت زمینه ساز شکل گیری فضای پرسش و پاسخ نیز است تا به عنوان مثال مشتری که قصد خرید محصولی را دارد، آن را با شما و دیگران به اشتراک بگذارد. نظرات در وردپرس پایین صفحه قرار دارد که شامل فیلدهایی برای مشخص کردن نام شخص، ایمیل و متن نظر او است. بخش نظرات وردپرس در قالب‌های مختلف می‌تواند طراحی‌های متفاوتی داشته باشد، با این حال فرمی که در تصویر زیر می‌بینید، ساده‌ترین حالت قسمت فوق است.

سکشن های طراحی شده جهت ارسال دیدگاه

 

فرم ارسال دیدگاه دقیقا مانند فرم بالایی است که در هر سایت نسبت به استایل های قالب آن متفاوت است،توجه داشته باید که وقتی یک کاربر نظری را در سایت شما منتشر می‌‍کند، فقط نام و پیام آن کاربر به افراد دیگر نمایش داده می‌شود و ایمیل یا وب‌سایت کاملا برای شما محفوظ است. یکی از قابلیت های خوب این قسمت دیدگاه ها دریافت ایمیل های کاربران است، یعنی شما ایمیل های کاربران را می توانید از این بخش دریافت کنید و آنها را ذخیره کنید، تا هر وقت نیاز بود یک سری اقدامات مارکتینگ انجام دهید از این بانک ایمیل گرد آوری شده استفاده کنید.

محصول پیشنهادی

افزونه کامنت دیزاینر | Wp Comment Designer

افزونه کامنت دیزاینر | Wp Comment Designer

39,000 تومان

26%

محصول پیشنهادی

افزونه دیدگاه ویژه ووکامرس مشابه دیجیکالا | Comment Plus

افزونه دیدگاه ویژه ووکامرس مشابه دیجیکالا | Comment Plus

395,000 تومان

54%

محصول پیشنهادی

افزونه کامنتر | پلاگین کامنت گذار Commenter

افزونه کامنتر | پلاگین کامنت گذار Commenter

725,000 تومان

80%
WPEX | متخصص وردپرس

WPEX | متخصص وردپرس

محصول پیشنهادی

افزونه نظرات خصوصی وردپرس دیسکاز | wpDiscuz Private Comments

افزونه نظرات خصوصی وردپرس دیسکاز | wpDiscuz Private Comments

119,000 تومان

0%

محصول پیشنهادی

افزونه مدیریت نظرات در سمت کاربری | wpDiscuz – Frontend Moderation

افزونه مدیریت نظرات در سمت کاربری | wpDiscuz – Frontend Moderation

119,000 تومان

0%

محصول پیشنهادی

افزونه نظر سنجی مشتریان ووکامرس | Review Reminder

افزونه نظر سنجی مشتریان ووکامرس | Review Reminder

39,000 تومان

0%
استورینا

استورینا

محصول پیشنهادی

افزونه نظرات دسته بندی کامنتیفای | پلاگین Commentify

افزونه نظرات دسته بندی کامنتیفای | پلاگین Commentify

445,000 تومان

0%

محصول پیشنهادی

افزونه جستجو در نظرات wpDiscuz Comment Search

افزونه جستجو در نظرات wpDiscuz Comment Search

119,000 تومان

0%

دیزاین این بخش تماما مربوط به استایل سایت شما است و اگر شما بخواهید این بخش را تغییر دهید باید استایل سایت خود را هم تغییر دهید، اما یک سری روش ها هم وجود دارد که می توانید  این فرم را برای خود شخصی سازی کنید و با یک شکل دیگر آنرا به نمایش بگذارید، اگر تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید به شما یک سری اطلاعات ارائه خواهیم داد تا بتوانید با استفاده از یک سری روش و افزونه این بخش از سایت خود را هم تغییر دهید.

مدیریت بخش دیدگاه ها در وردپرس

برای مدیریت دیدگاه ها در وردپرس اصلا نیاز به تخصص خاصی نیست و تنظیمات زیادی هم در این بخش اصلا شما را درگیر نمی کند، شما می توانید از طریق بخش دیدگاه ها پس از ورود به پیشخوان وردپرس خود به تمامی نظراتی که در سایت شما ارسال شده دسترسی داشته باشید. زمانی که کاربری نظر خود را در بخش دیدگاه ها درج می کند، ابتدا یک پیش نمایش اولیه برای مدیر وبسایت ارسال می شود تا مورد بررسی قرار گیرد. این امر بر اساس تنظیمات صورت گرفته در بخشی به همین منظور امکان پذیر بوده و قابلیت انتشار کامنت بدون نیاز به تایید ادمین را نیز دارد. مدیریت Comments وردپرس یا نظرات، از طریق پیشخوان در دسترس است و به 6 بخش تقسیم می شود:

  1. همه نظرات (All): شامل تمام نظرات ارسال شده کاربران،
  2. مال من (mine): نظراتی که ادمین ثبت کرده است،
  3. در انتظار تایید (pending): نظراتی که کاربران ثبت کرده اند و منتظر تایید هستند،
  4. تایید شده (Approved): نظراتی است که با تایید شما منتشر شده اند،
  5. جفنگ (spam): کامنت های هرزنامه و تبلیغاتی،
  6. زباله دان (trash): کامنت هایی که حذف کرده اید.

وقتی یک کاربر اقدام به ثبت نظر می کند، پیام وی نیازمند بررسی شما است و برای همین منظور در قسمت pending یا انتظار تایید قرار میگیرد. در این وضعیت هنوز کامنت منتشر نشده و برای دیگران قابل مشاهده نیست، برای این منظور بر روی نظری که مورد تایید تان است رفته و روی Approve کلیک کنید تا در قسمت نظرات صفحه نمایان شود.

کامنت ها توسط مدیر سایت قابل ویرایش و حذف است، گزینه trash به معنی حذف و انتقال به زباله دان بوده و گزینه edit امکان ویرایش کامنت را در اختیار شما قرار می دهد. فراموش نکنید که نظرات تایید شده باید پاسخ داده شوند تا مبادا تجربه کاربری بدی را باعث شود، اگر نظری از دید شما اسپم بود، کافی است بجای reply آن را به spam بفرستید. نظرات اسپم شکل های مختلفی دارند اما از طریق شاخص های زیر قادر هستید آنها را بهتر شناسایی کنید:

  • نظراتی که بجای جمله و عبارت صحیح از کاراکترهای نامربوط، کیوردهای نامرتبط بدون جمله بندی و انواع لینک ها تشکیل شده باشند.
  • کامنت هایی که با اسم غیرواقعی و یا نام های تبلیغاتی با هدف تبلیغ نوشته شده باشند.
  • نظرات عمومی که هیج محتوای ارزشمندی ندارند و صرفا عبارتی برای نشان دادن وجود کامنت درج شده است.

 

بخش مدیریت دیدگاه ها در وردپرس

 

برای بخش دیدگاه ها در وردپرس تنظیماتی وجود ندارد و فقط لیست دیدگاه هایی که هست را می توانید مشاهده کنید، اگر به تصویر بالا توجه کنید در ستون “دیدگاه” نظر کاربر را برای ما نوشته است و در ستون “در پاسخ به” هم ما را راهنمایی کرده که این کاربر در کدام مقاله نظر را ثبت کرده است.

 

لیست دیدگاه ها

 

اگر موس را بر روی نظر ببرید، یک سری گزینه و دکمه برای شما نمایان خواهند شد که شما می توانید از طریق این گزینه ها دیدگاه را مدیریت کنید، برای مثال با استفاده از نپذیرفتن می توانید ان نظر را رد کنید و در سایت خود نماش ندهید، از طریق گزینه پاسخ می توانید این نظر را پذیرفته و یک پاسخ از طریق کادر مربوطه برای آن بنوسید و برای فرد مورد نظر ارسال کنید.

این مقاله را حتما بخوانید
آموزش ساخت پاپ آپ در وردپرس

یکی از قابلیت های خوب دیدگاه های ورپرس امکان قرار دادن لینک در نظرات است که شما می توانید از این طریق  لینک سازی داخلی بسیار عالی را داشته باشید، البته نیاز نیست که در تمامی نظرات و پاسخ ها لینک اضافه کنید چرا که نظرات را غیر جذاب می‌کند و باعث مشکلات در محتوا خواهد شد. بر روی هر نظر هم یک گزینه با نام جفنگ وجود دارد که به معنی نامناسب بودن نظر است و شما اگر این کامنت را جفنگ کنید می توانید بهتر کامنت های نامناسب را بشناسید و جلوی اسپم ها را به خوبی بگیرید.

سعی کنید همه نظرات را به صورت یک جا تایید نکنید چرا که اکثر این کامنت ها توسط ربات های مختلف اینترنتی در سایت شما نوشته خواهند شد و ممکن است که برای سایت شما اصلا مناسب نباشد، پس قبل از تایید شما باید کامنت را دقیق بررسی کنید و یک پاسخ دقیق و واضح دهید تا کاربران را سر در گم نکنید.

تنظیمات گفت‌وگو در وردپرس

اصلی ترین تنظیماتی که نسبت به دیدگاه های سایت خود می توانید ثبت کنید، در تنظیمات گفتگو است و شما باید این بخش را در وردپرس به خوبی تنظیم کنید، در این بخش مقاله با ما همراه باشید تا به شما توضیحاتی درباره تنظیم این بخش ارائه دهیم و شما را کاملا با این بخش آشنا کنیم.

 

تنظیمات گفت‌وگو در وردپرس

 

تنظیمات پیش‌فرض نوشته وردپرس

گزینه های بخش پیشفرض مربوط به اطلاع رسانی ها و نوتیفکیشن های صفحه بوده و در صورتیکه یک دیدگاه منتشر شود، اطلاع رسانی ها از طریق این قسمت امکان پذیر است. در نظر داشته باشید که همه چیز از قبل تنظیم شده و معمولا نیازی به تغییر ندارد.

  • کوشش برای آگاه کردن همه ی وبلاگ هایی که پیوندشان در این نوشته است:
    با فعال بودن این گزینه، اگر صفحه ای دارای لینک هایی از سایر سایت ها باشد، در صورتی که از آن لینک استفاده شود، اطلاع رسانی شده، درغیراینصورت هیچ اعلانی صورت نخواهد گرفت.
  • اجازه دادن به دیگر وبلاگ‌ها برای آگاه‌سازی پیوندی (بازتاب‌ها و دنبالک‌ها) روی نوشته‌های تازه:
    چنانچه وبسایت دیگری لینک نوشته شما را در وبسایت خود درج کرده باشد، از جانب وردپرس اعلانی برای تان ارسال خواهد شد.
  • اجازه به دیگران برای ثبت دیدگاه‌ها روی نوشته‌های تازه:
    وقتی این گزینه فعال باشد، بازدیدکنندگان قادر هستند برای صفحات دارای قسمت کامنت نظرات شان را درج کنند. بهتر است برای جلوگیری از ثبت اسپم و سواستفاده افراد سودجو، این بخش غیرفعال باشد.

دیگر تنظیمات دیدگاه‌ها در وردپرس

تنظیمات کلی دیدگاه ها مانند نوع و نحوه نمایش و همینطور ایجاد محدودیت در ثبت دیدگاه در این بخش قابل پیکربندی است:

  • نویسنده‌‌ دیدگاه باید نام و نشانی ایمیل خود را بنویسد:
    کاربران تنها در صورت وارد کردن نام و آدرس ایمیل می توانند کامنت ثبت کنند.
  • کاربران باید نام‌ نویسی کرده باشند و وارد شده باشند تا بتوانند دیدگاه شان را بنویسند:
    کاربران تنها در صورتیکه ثبت نام کرده باشند می توانند کامنت و نظر درج کنند.
  • بستن دیدگاه‌ها در نوشته‌های قدیمی‌تر از [14] روز به‌صورت خودکار:
    با کمک این گزینه می توانید مشخص کنید که بعد از چند روز مشخصی بخش دیدگاه ها بسته شوند.
  • فعال‌کردن دیدگاه‌های تودرتو با عمق [5] دیدگاه:
    با این گزینه قادر هستید تعداد پاسخ های به یک کامنت را مشخص کنید. منظور از تودرتو این است که شخصی کامنت ثبت کند و دیگری به آن پاسخ دهد، سپس وقتی مجدد پاسخ دیگری اضافه می شود، به این حالت تودرتو گفته می شود. بهتر است از تعداد پیشفرض وردپرس استفاده کنید تا پاسخ ها نظرم خود را از دست ندهند.
  • صفحه‌بندی دیدگاه‌ها با [50] دیدگاه در هر صفحه و [آخرین] صفحه به‌صورت پیش‌فرض نشان داده‌شود:
    به کمک این گزینه قادر هستید مشخص کنید در هر صفحه چند دیدگاه نمایش داده شده و بصورت پیشفرض آخرین صفحه رویت گردد یا اولین صفحه.
  • نمایش دیدگاه‌های [قدیمی تر] در هر صفحه:
    تنظیم کنید در هر صفحه دیدگاه های قدیمی تر یا جدید تر نمایش نمایش داده شوند.

 

دیگر تنظیمات دیدگاه

 

بررسی دیدگاه در وردپرس

این بخش تنها در صورتی قابل استفاده است که گزینه “دیدگاه‌ها باید بصورت دستی تایید شوند” فعال نباشد. در این حالت می توانید تا حدودی دیدگاه ها را قبل از نمایش بررسی کنید. در این قسمت می توانید تعداد لینک های مجاز موجود در دیدگاه را کنترل و چنانچه یشتر از حدی که شما مشخص کرده اید باشند، دیدگاه فوق نمایش داده نشده و در انتظار بررسی و تائید از سمت مدیر سایت است.

افزونه های مدیریت نظرات در وردپرس

شاید مهمترین سوال در این قسمت این باشد که افزونه های مدیریت کامنت در وردپرس چه کاری انجام می‌دهند؟ برای مدیریت نظرات در وردپرس یک سری پلاگین وجود دارد که می تاونید با استفاده از این پلاگین ها نظرات را بهتر در سایت خود بررسی کنید و مدیریت بهتری بر روی این بخش وب سایت خود داشته باشید، توجه کنید که مدیریت نظرات به خودی خود در وردپرس نیاز ندارد که پلاگین در سایت خود نصب کنید، اما می توانید با استفاده از یک سری پلاگین مربوط به این بخش، مدیریت نظرات را در وردپرس بهتر انجام دهید و به صورت حرفه ای تر این بخش را در سایت خود داشته باشید.

جدول خلاصه افزونه مدیریت نظرات در وردپرس

افزونه ویژگی‌ها نوع مناسب برای
Disqus تغییر باکس نظرات، افزودن بخش‌های جدید به فرم نظرات، مدیریت بهتر نظرات رایگان تمامی سایت‌ها
Thrive Comments حذف نظرات مشکل‌دار، فیلتر کردن نظرات، مدیریت نظرات با فیلتر بندی پولی تمامی سایت‌ها
Comment Plus (ووکامرس) طراحی بخش کامنت مانند دیجی کالا، بررسی نقاط قوت و ضعف محصولات، مناسب برای فروشگاه‌ها پولی سایت‌های فروشگاهی با ووکامرس

1- افزونه Disqus

 

افزونه disqus

 

یکی از افزونه هایی که می توانید با استفاده از آن مدیریت دیدگاه های وردپرس را بهتر انجام دهید، افزونه Disqus است که قابلیت های خوبی دارد و شما قادر خواهید بود با استفاده از این افزونه هم باکس نظرات را در سایت خود تغییر دهید و یا حتی یک سری از بخش های جدید به فرم ارسال نظرات اضافه کنید و مدیریت بهتری بر روی نظرات سایت خود داشته باشید. این افزونه به صورت رایگان در مخزن وردپرس وجود دارد و شما می توانید به سادگی این افزونه را در سایت خود نصب کنید و به استفاده از آن بپردازید.

2- افزونه Thrive Comments

 

افزونه Thrive Comments

 

یکی دیگر از افزونه هایی که می توانید با استفاده از نظرات سایت خود را به بهترین شکل ممکن مدیریت کنید، افزونه Thrive Comments است که قابلیت های بسیار خوبی در این زمینه دارد و شما می توانید به سادگی با استفاده از این قابلیت های نظراتی که مشکل دارند را سریعا حذف کنید یا یک سری فیلرت برای نظرات سایت خود قرار دهید تا بر اساس این فیلتر بندی ها نظرات را پاسخ دهید و یا اگر نیاز است آن ها را حذف کنید. توجه داشته باشید که این افزونه به صورت پولی عرضه شده و شما برای استفاده از آن نیاز است که اول آن را خریداری کنید.

محصول پیشنهادی

افزونه نظر سنجی مشتریان ووکامرس | Review Reminder

افزونه نظر سنجی مشتریان ووکامرس | Review Reminder

39,000 تومان

0%
استورینا

استورینا

محصول پیشنهادی

افزونه نظرات خصوصی وردپرس دیسکاز | wpDiscuz Private Comments

افزونه نظرات خصوصی وردپرس دیسکاز | wpDiscuz Private Comments

119,000 تومان

0%

محصول پیشنهادی

افزونه مدیریت نظرات در سمت کاربری | wpDiscuz – Frontend Moderation

افزونه مدیریت نظرات در سمت کاربری | wpDiscuz – Frontend Moderation

119,000 تومان

0%

محصول پیشنهادی

افزونه جستجو در نظرات wpDiscuz Comment Search

افزونه جستجو در نظرات wpDiscuz Comment Search

119,000 تومان

0%

محصول پیشنهادی

افزونه دیدگاه ویژه ووکامرس مشابه دیجیکالا | Comment Plus

افزونه دیدگاه ویژه ووکامرس مشابه دیجیکالا | Comment Plus

395,000 تومان

54%

محصول پیشنهادی

افزونه نظرات دسته بندی کامنتیفای | پلاگین Commentify

افزونه نظرات دسته بندی کامنتیفای | پلاگین Commentify

445,000 تومان

0%

محصول پیشنهادی

افزونه کامنت دیزاینر | Wp Comment Designer

افزونه کامنت دیزاینر | Wp Comment Designer

39,000 تومان

26%

محصول پیشنهادی

افزونه کامنتر | پلاگین کامنت گذار Commenter

افزونه کامنتر | پلاگین کامنت گذار Commenter

725,000 تومان

80%
WPEX | متخصص وردپرس

WPEX | متخصص وردپرس

3- افزونه دیدگاه ویژه ووکامرس Comment Plus

افزونه دیدگاه ویژه ووکامرس Comment Plus

یکی دیگر از افزونه هایی که شما می توانید با استفاده از آن بخش کامنت سایت خود را طراحی و اجرا کنید، افزونه comment plus است که قادر خواهید بود با استفاده از آن بخش کامنت های سایت خود را مانند دیجی کالا طراحی کنید، یعنی افراد می توانند از طریق کامنت ها نقاط قوت و نقاط ضعف را با شما در میان بگذارند.

این افزونه برای سایت های فروشگاهی که با ووکامرس طراحی شده اند مناسب است و بیشتر برای ووکامرس طراحی و اجرا شده که شما یک سری محصول داشته باشید و افراد در سایت شما بتوانند درباره محصولات این نظرات را ارائه دهند و مزیت های محصولات و یا مشکلات آن ها را در نظرات به صورت انحصاری توضیح دهند و شما هم می توانید از این طریق محصولات سایت خود را بهتر بشناسید.

مشاهده و خرید محصولات

دسته بندی قالب وردپرس

مشاهده همه

غیرفعال کردن دیدگاه یک صفحه در وردپرس چگونه است؟

همانطور که اشاره کردیم، نظرات جزو مهم ترین قسمت های سایت است که تعامل بین کاربر و مدیر را تعیین می کند. با پاسخ به سوالات افراد در سایت و راهنمایی آنها، علاوه بر اینکه تجربه خوبی را به ارمغان می‌آورید، به سئوی صفحه نیز کمک می‌کنید. بخش دیدگاه های وبسایت شما به تنهایی یک شبکه اجتماعی است که علاوه بر امکانات پایه وردپرس، افزونه های مدیریت دیدگاه زیادی نیز وجود دارد و امکانات زیادی در اختیارتان می گذارد. سایت های بزرگ با تکیه بر نظراتی که مشتریان ثبت می کنند، فروش خود را با ضریب اطمینان بیشتری افزایش می دهند. با ابن حال روش‌های غیر فعال کردن کامنت در وردپرس را برای شما قرار داده‌ایم.

روش توضیحات مراحل
تنظیمات وردپرس از طریق ویرایشگر وردپرس بخش گفت‌وگو را مدیریت کنید. 1. ویرایش صفحه/نوشته
2. غیرفعال‌کردن گزینه اجازه‌دادن به کاربران برای ارسال دیدگاه در بخش گفت‌وگو
3. ذخیره تغییرات.
ویرایش سریع غیرفعال کردن دیدگاه‌ها از بخش تنظیمات سریع صفحه‌ها یا نوشته‌ها. 1. رفتن به بخش صفحات/نوشته‌ها
2. کلیک روی ویرایش سریع
3. برداشتن تیک اجازه دیدگاه
4. ذخیره تغییرات.
افزونه‌ها استفاده از افزونه‌هایی مانند Disable Comments برای مدیریت کامل دیدگاه‌ها. 1. نصب و فعال‌کردن افزونه
2. پیکربندی افزونه برای غیرفعال‌کردن دیدگاه‌ها در بخش‌های دلخواه (نوشته‌ها، صفحات یا کل سایت).
کدنویسی استفاده از کد PHP در فایل قالب برای غیرفعال‌کردن دیدگاه در صفحات خاص. 1. باز کردن فایل قالب مربوط (مثلاً page.php)
2. افزودن کد شرطی برای حذف نمایش بخش دیدگاه
3. ذخیره تغییرات و تست عملکرد.

جمع بندی

ما در این مقاله قصد داشتیم به شما توضحیاتی درباره دیدگاه های وردپرس ارائه دهیم و به شما بگوییم که چطور می توانید این بخش را مدیریت کنید، این بخش از وردپرس اصلا پیچیده نیست و تنظیمات ساده ای را دارد که همین موضوع باعث شده زیاد وقت شما گرفته نشود. امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید و اطلاعات کافی را  کسب کرده باشید؛ در ضمن شما هر سوالی در زمینه دیدگاه های وردپرس دارید و هر مشکلی که دارید را می توانید از قسمت نظرات مقاله با ما در میان بگذارید تا سریعا شما را راهنمایی کنیم.

سوالات متداول

دیدگاه ها در وردپرس چیست؟

چگونه می‌توان دیدگاه‌های اسپم را تشخیص داده و از آنها جلوگیری کرد؟

چگونه نظرات تکراری و بی‌ربط را حذف کنیم؟


نویسنده سینا عباسی

سایر مقالات نویسنده

سینا عباسی، مدیر سئو ژاکت، بیش از 7 ساله که به‌صورت تخصصی در حوزه سئو فعالیت می‌کند. وی مدرس و مشاور سئوی کسب و کارهای اینترنتی می‌باشد. سینا عباسی با تخصص و تجربه‌ای که در حوزه سئو دارد، نگاه شما را به آموزش سئو در دنیای دیجیتال مارکتینگ تغییر می‌دهد.

مطالب مشابه

2

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

سلام
دوتا افزونه وردپرسی مرتبط با کامنت ها میخوام پیشنهاد بدم که خیلی کار راه انداز هست.
یکی افزونه “کامنت گذار کامنتر” هست که باهاش میشه کامنت های اتومات در وردپرس و ووکامرس ایجاد کرد.
https://www.zhaket.com/web/commenter-plugin
اون یکی افزونه “کامنت در صفحات دسته‌بندی” هست که برای فعال کردن بخش کامنت ها در صفحات دسته بندی محصول و دسته بندی مقالات کاربرد داره.
https://www.zhaket.com/web/comments-on-category-pages-plugin

سلام وقت شما بخیر. اگه بخوام متن “دیدگاه” قالب رو خودم تغییر بدم به یه متن دیگه باید از کجا اینکارو بکنم؟ میشه یه توضیح کوتاه بدید؟

ارسال دیدگاه