به صورت کلی وجود امکان جستجوی هوشمند در وبسایت گزینهای است که باید هر طراحی در نظر بگیرد. چنانچه کاربر نتواند به راحتی خواسته خود را در سایت شما جستجو کند، مطمئن باشید دیگر به آنجا باز نمیگردد. هر چه فرآیند جستجو را برای کاربران راحتتر کنید به مراتب آنها را علاقهمندتر میسازید. در حال حاضر بهترین گزینهها برای موتور جستجو در وردپرس، جستجوهای ایجکسی است که نمونه آن در افزونه Ajax Search Pro مشهود است.
اما مبحث امروز ما کمی متفاوتتر و پیرامون تاثیرات جستجوی صوتی بر کسب و کار است. میخواهیم ببینیم جستجوی صوتی تا چه میزان میتواند به جذب مخاطب کمک کند. برای این منظور از شما دعوت میکنیم تا مقاله مهیج امروز ما را حتما دنبال کنید تا گامی دیگر در بهبود عملکرد کسب و کار خود بردارید.
تاثیرات جستجوی صوتی بر کسب و کار
در چند سال اخیر که بازار گوشیهای هوشمند گرم شده، بعضی از شرکتها بر روی جستجوی صوتی سرمایه گذاری کردند. نمونه بارز آن را میتوانید در گوگل مشاهده کنید که به شما امکان جستجوی صوتی میدهد. در واقع این گزینه ترفندی برای جذب کاربر است و واقعا تاثیرات آن به مراتب بیشتر از جستجوی معمولی است زیرا افراد در هر جایی بدون نوشتن میتوانند نیاز خود را بگویند و نتایج را مشاهده کنند.
طبق آماری که بدست آمده امروزه 20 درصد از کاربران تلفنهای همراه از جستجوی صوتی استفاده میکنند. حال اگر این موضوع در جهان کوچکتری مانند وبسایت بیاوریم. چه اتفاقی میافتد؟
تمامی کاربران و مشتریان از این امکان برای یافتن هدف خود، محصولات، اطلاعات و… استفاده میکنند و به مراتب سریعتر به نتیجه خواهند رسید. نتیجه این امر نشاندهنده تاثیرات جستجوی صوتی بر کسب و کار شماست. آماری را در تصویر زیر با هم بررسی میکنیم:
- در سه سال گذشته حدود 11.3 درصد از افراد از جستجوی صوتی استفاده میکردند.
- بین 2 تا 3 سال گذشته 9.5 درصد از افراد به سمت جستجوی صوتی روی آوردند.
- بین 1 تا 2 سال گذشته میزان استفاده افراد از جستجوی صوتی 18.7 درصد شد.
- بین 6 ماه تا 1 سال گذشته، حدود 19 درصد از افراد از جستجوی صوتی استفاده میکردند.
- در 6 ماه گذشته حدود 41.6 درصد از افراد از جستجوی صوتی استفاده کردند.
صاحبان وبسایتها حدود بیست سال است که روشهایی را برای افزایش رنک صفحه وبسایت خود جستجو میکنند. روشهای متعددی برای این منظور وجود دارند اما تاثیرات جستجوی صوتی بر کسب و کار و وبسایت شما به مراتب بیشتر از سایر موارد است.
به محتوایی که تولید میکنید دقت کنید
به علت اینکه جستجوی صوتی فرآیند پیچیدهتری است و مخاطب با بیان خود باید اطلاعات مورد نیاز را بدست آورد، شما نیز باید در تولید محتوای خود دقت کافی داشته باشید تا سریعا یافت شوند. یعنی عناوین و محتوای تولید شده باید با کلمات استاندارد و طبیعی نوشته شود، همچنین باید اندازه عنوان متناسب باشد و طولانی نباشد.
مثلا بهتر است عناوین را به صورت سوالی طراحی کنید. معمولا افراد جستجوی خود را به صورت سوالی مطرح میکنند.
شاید ایجاد چنین امکانی در وبسایت کار سختی باشد اما ارزش وقت و سرمایه گذاری را دارد. یک بار برای همیشه سایت خود را با این کار حرفهای کنید و تاثیرات جستجوی صوتی بر کسب و کار را مشاهده کنید. حتما با اتفاقات خوبی رو به رو خواهید شد.
برای شروع میتوانید از افزونه Voice Search در وردپرس کمک بگیرید.
فعلی